The global marketplace
for buyers and suppliers
Køb
På OUTNET-DIRECT er det muligt at byde eller købe (Køb Nu) på mange spændende varer fra mange forskellige leverandører. Varepartierne kan variere i størrelse. Der er varer til alle og altid til en fordelagtig pris.

Som køber på OUTNET-DIRECT, kan nogle varer købes i budrunder, hvor salget løber over flere dage. Den køber, der har givet det højeste bud ved budrundens afslutning, erhverver varen. Andre varer kan købes til fast lav pris, og her varierer prisen afhængig af det antal styk, man ønsker at købe.
Registrering som køber
Det er kun professionelle virksomheder (med CVR nummer), der kan købe på OUTNET-DIRECT.

For at blive klar til at købe på OUTNET-DIRECT, skal man registreres som kunde. Det foregår ved at udfylde denne formular. Herefter modtager man login og password, og man får herefter adgang til det elektroniske system på. Man er nu registreret som kunde, og klar til at foretage det første køb.
Betaling og levering
OUTNET-DIRECT varetager al administration i forbindelse med fakturering og betaling. Det betyder, at når man har købt alle varer, foregår betalingen online – og med det samme. Betaling foregår med godkendt betalingskort eller via bankoverførsel.

Så snart OUTNET-DIRECT har modtaget betaling, får, sælger besked, og varerne afsendes med det samme.
BLIV KØBER PÅ OUTNET-DIRECT

Copyright © 2017 ALL RIGHTS RESERVED
Use of this Web site constitutes acceptance of the User Agreement.